Unibet Open 2011 med nye destinationer

Det er svært at komme udenom de store danske internationale resultater for det forløbne år uden at nævne Unibet Open. Danskerne har været at finde i stor stil ved samtlige udgaver af Unibet Open, og senest tog Thomas Thang sig af sejren i Valencia, hvor han fik sat en tyk streg under den danske succes i poker. Med masser af store resultater fra de danske spillere blev Unibet Open 2010 også året, hvor Danmark endte med at blive den nation, der lavede de bedste resultater i de forskellige udgaver af Unibet Open.

Nye destinationer

Nu er der dog nye udmeldinger fra Unibet, der står for de forskellige Unibet Open turneringer. Til trods for at pokerspillere fra hele verden har valgfartet til deres turneringer rundt omkring i Europa, har de nu valgt at satse på nye destinationer, som de håber vil få endnu flere spillere til at dyste med om de store præmiepuljer og de store trofæer.

I alt vil der være 4 udgaver af Unibet Open i 2011, og derudover vil der også blive arrangeret flere store online turneringer hos Unibet Poker, hvor du kan dyste med uden at skulle ud at flyve og hvad der hører med. De 4 destinationer for årets kommende Unibet Open turneringer er følgende:

10.-13. marts Malta
9.-12. juni Barcelona
25.-28. august Dublin
1.-4. december Riga

Med de fire destinationer vil der på alle måder blive noget at kæmpe for blandt danskerne, der havde et imponerende år ved de tidligere udgaver af Unibet Open, og mon ikke danskerne er opsatte på at flere af de store titler skal tages med hjem til Danmark, når de nye turneringer løber af stablen.

Gennem 2010 har indskuddet til de forskellige turneringer lagt omkring €1.200 – €1.500, og det forventes også at de kommende turneringer vil have et indskud i samme rammer, hvilket Unibet dog ikke har bekræftet endnu.

Du kan læse mere om Unibet Poker via linket, hvor du også finder information om deres lukrative €1000 Unibet poker bonus.

Download Unibet Poker nu.