Daglig USD 250 freeroll hos Betfred Poker

Specielle freerolls med store præmier er noget som er blevet uhyre populært inden for online poker, og hos Betfred Poker har de i snart et år været værter for en daglig $250 Freeroll med meget flotte præmier. Det specielle ved denne type freeroll er at du bare skal optjene 30 Betfred Point dagen forinden og så kan du gratis registrere dig. Det lave krav gør at du nemt kan deltage i den spændende turnering og få mere værdi ud af dit spil. Siden det kræver 30 optjente point kan du være glad for at de mange freeroll spillere som ellers ville være at finde i turneringer, ikke er til stede da disse ofte ikke har penge på deres konto og derfor ikke kan optjene det krævede antal point.

Magic Number freeroll

Navnet på disse freerolls er $250 Daily Magic Number Freeroll og du kan deltage i så mange af disse som du ønsker. Så længe du bare optjener det krævede antal point dagen før, er det muligt at deltage og måske kunne det blive din vej til ekstra mange penge. Betfred Poker er notorisk kendt for at give uhyre meget tilbage til deres spillere, og dette er bare en lille del af de fordele du kan opnå hvis du vælger at skifte til Betfred Poker.

Der er nemlig både mulighed for at få markedets største sign-up bonus samtidig med at man kan optjene en månedlig bonus gennem deres fremragende VIP program. Bonussen hos Betfred Poker er på op til $2000 og giver dig ekstra meget valuta for pengene. Der afholdes desuden særlige VIP freerolls hver eneste måned hvor du kan spille med om op til $5000 som kun er for spillere hos Betfred Poker.

Spil dig til et sæde i den daglige $250 freeroll og gå på opdagelse i et sandt paradis inden for online poker i dag.